Dagbladet/klikk: bordekking hos bloggerne

I dag kan du lese om noen av interiørbloggernes borddekkings-tips i forbindelse med nyttårsaften hos Klikk.no eller via Dagbladet. Her finner du også noen tips jeg har til bordekkingen. Denne gangen har jeg dekket bordet moderne, noe stramt og enkelt.

Bordkortet er laget av bokpapp fra Litografen.
På baksiden kan du gjerne skrive kveldens
 meny eller en personlig hilsen.

Vinglassene og tallerkene er fra IKEA.
Bestikket fra Georg Jensen/DESIGNFOREVIG.
Sausnebb fra Figgjo.

Stearinlyset er festet med smeltet stearin
 midt oppi en gammel fløtemugge.

Bordet er dekket i «2 retninger».

Hvordan liker du å dekke ditt festbord?
For å komme til artikkelen hos Klikk, klikk HER
I morgen kommer det muligens et nytt 
bordekkingstips her inne, følg med 😉

17 thoughts to “Dagbladet/klikk: bordekking hos bloggerne”

 1. Så enkelt og stilrent du har dekket bordet ditt:-) Veldig fint! Jeg ville nok ha dekket bordet med fargerike ting i melamin fra Rice:-) Det er veldig greit med melamin når vi har to små pjokker, også ser det veldig flott ut, synes nå jeg, da. Skal det bli mer fancy (og uten barn) går det nok i hvitt og gull:-)

  Ønsker deg alt godt i det nye året!
  Klem

 2. Veldig stilig med stramt og enkelt! Har gjort meg noen tanker om hvordan jeg skal dekke nyttårsbordet vårt, bilder kommer selvsagt på bloggen 🙂 Fortsatt fin romjul til deg og dine! Klem

 3. Eg ELSKER slike innlegg, nåke eg verkelig sliter med er å dekka fine bord, får det berre ikkje til. Men no etter at eg oppdaga bloggeland så er det så mange gode tips der ute at til og med Eli kan klara å dekka eit fint bord 🙂

  Gleder meg til å sjå bordet i morgon også eg då 🙂

  Klem Eli

 4. Liker det veldig godt 😉
  Enkelt, men fint og med kreative detaljer.
  Borddekking er SÅ kjekt og jeg vet og ser at du også liker det hi, hi.
  Spørs om det ikke må blogges det ekte nyttårsbordet i løpet av helgen ja!
  Ha en fin kveld videre.
  Klem May Helen

 5. Veldig fine Bilder:))
  Skulle så gjerne vært med på dette selv, men måtte takke nei til forespørselen. Tiden rakk rett og slett ikke til…!
  Morsomt å se alle dere andre da;)

  KLEM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *