21 thoughts to “Smil”

 1. Det var ett fint bilde!
  ..fin komposisjon og vakkert motiv : )
  Lykke til både i smil-konkurransen, og
  i global chic, du er en av fovorittene : )

  Fin helg til deg,
  klem Elisabeth

 2. Så vakker hun er! Og et utrolig flott bilde, Manuela!
  Vi har nettopp kommet inn fra akebakken, jammen herlig med litt vinter, klar stjernehimmel og røde kinn 🙂

  God helg! Gleder meg til lørdagsgotteriet i morgen.
  Klem Tonje

 3. Hei, så fin blogg du har. Masse fine bilder. Jeg har nettopp startet egen blogg og titter litt rundt for å lære og få inspirasjon. Likte bloggen din så godt at jeg legger den til i blogglisten min.Ha en fin helg. Mvh Monika.

 4. Hei, så fin blogg du har. Masse fine bilder. Jeg har nettopp startet egen blogg og titter litt rundt for å lære og få inspirasjon. Likte bloggen din så godt at jeg legger den til i blogglisten min.Ha en fin helg. Mvh Monika.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *