7 måneder

Nå er jeg er sånn ca 7 måneder på vei.
Med en baby altså.
33 uker i dag.
Når jeg ser en gravid kvinne syns jeg som regel at det ser flott ut.
Men så føler man seg aldri flott når man er gravid selv, 
eller jo noen, men jeg er ikke blant dem.
Disse bildene har forøvrig Anette tatt. I Sola kommune. Ved flymuseet.
Jeg har redigert dem i PicMonkey.
Og her kommer min første og 
kanskje siste «gravidstatus»:
Termin: 12. september 2012

Dager til termin: 51

Kjønn: Gutt
Aktivitet innenifra: Masse. Han er sterk.

Utålmodig: Stemmer.

Bestemt navn:  Hvis ikke vi kommer på noe bedre så 😉

Vektøkning:  La oss si 12 kilo.

Vann i kroppen: Det vil jeg si. Merker det når gradestokken kryper over 20 grader.
Utstyr: Vogn, stellebord, 3 nyfødtbodyer (bør nok ha litt mer). Mangler bilsete, anyone?

Strekkmerker:  Ja off.

Melk i brystene: *sier jeg ikke*
Om fødselen: Satser på det beste. Tar mer enn gjerne en kraftig epidural.
Plager: Vil ikke klage, men ja. Flere plager denne gang enn med de andre to.
Oppegående: Joda.
Sulten : Spiser mer enn jeg pleier ja. Har dilla på nektariner.
Kynnere: En del nå nylig.
Tungt: Ja.
Høygravid: Er jeg ikke det da?
Neste kontroll: 27. juli.
Sykehusbagen: Åja. Ikke begynt å tenke på det enda.

Ellers ser jeg gravide overalt, håper de er klare for oss på sykehuset for å si det sånn!
Ha en fin kveld, vi får besøk av lillebror 🙂

27 thoughts to “7 måneder”

 1. Du er jo så pent gravid, så ingen grunn til å føle seg noe annet, men jeg vet hvordan det er. Masse lykke til i innspurten og gratulerer så mye med dagen på etterskudd. Håper den ble fin, tross alt 🙂

 2. Vakker med babymage 🙂
  Håper den siste tiden går strålende, men full forståelse for at det er tungt. Ikke så lenge siden jeg var der selv, minstemor er 7 mnd.

  Klem, Lise

 3. Synes du ser flott ut! Men vet hva du mener, jeg er 30+3 i dag og føler meg ikke akkurat flott. Ikke hjelper det at klesskapet ikke byr på mange mulighetene heller.

  Du får sikkert masse klær til babyen – jeg har i alle fall arvet haugevis som snart skal vaskes og puttes i klesskapet til den lille. Synes forresten det er litt vanskelig å kjøpe klær når vi ikke vet om det er gutt eller jente. Arveklærne har jeg sortert etter farge, samt om de er delvis unisex eller etter kjønn. orker ikke stelle alle plaggene før ungen kommer til.

  Håper formen din er fin. Klem

 4. Å du er jo bare knallflott gravid også du, Manuela! Men jeg forstår hva du mener. Slik var det med meg også, følte ikke jeg så så bra ut selv som gravid, mens alle andre var nydelige:)

  Fine bilder av deg!

  Og kjekt å lese faktaene:))

  SV: Klart du kan låne bilde!

  God klem Tonje

 5. Du ser jo bare helt fantastisk ut 🙂 Finefine bildene 🙂 Det er ikke så lenge siden jeg var gravid selv og savner den tiden allerede. Men uansett er det jo absolutt best å ha de herlige små utenfor magen 🙂

 6. Hei 🙂
  Du ser virkelig flott ut! 🙂 Jeg har tvillinger på 13 mnd nå, og følte meg overhode ikke flott som gravid, men når jeg ser tilbake på bilder, ønske jeg at jeg hadde kost meg litt mer og tatt flere bilder. Så du trengte bilstol, jeg har tilsalgs nå, kjøpt 2011 nesten ubrukt maxicosi m base . Svar meg om du er interessert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *