På ønskelisten

Det var like før jeg kalte dette innlegget for «våte ønsker», 
men det var godt jeg ikke gjorde det 😉
Jeg er på leting etter en regnkåpe, gjerne en 
som er litt tøff, som denne, fra Desigual.
Eller noe sånt, fra She reigns.
Kult navn for en regnfrakk -butikk forresten 🙂
Kunne gjerne hatt denne og.
(ukjent kilde)
Og så må man jo ha en paraply…
En med finvær inni?
Eller denne som tåler ekstra sterk vind 🙂
Begge er HERFRA.
Jeg vet ikke jeg.
Hva slags regnfrakk har du?
Jeg tar gjerne imot tips!
Snart er det jo høysesong for drittvær…

12 thoughts to “På ønskelisten”

 1. Hærregud, nå skrev jeg det lange innlegget her om Danefæ som jeg klarte å slette. Du får sjekke nettbutikken i dk. De har maaange fine regnjakker.

  Min er svart/ hvit med mange svaner. Kjøpte en grønn til Frøya med løvetann. Skjønn 🙂 Har egen butikk i Køben. Kjøpte min regnjakke i en butikk i den fargerike gaten i Stavanger. Ellers så vil jeg anbefale høst/vårjakken deres som tåler både regn og vann og den puster. Kan bli litt tett og kaldt i en regnjakke. Jakkene deres svinger seg så fint inn i livet også. Dette var vell dagens reklame 😉

  Lykke til i jakten på regnjakken!
  Vi får vell se den her inne?

  So long!
  Siw

 2. Den grønne var veldig fin. Min er fra Søs Jensen, off white med veldig små grå damer på. Hi-hi, hadde den i over ett år før jeg så hva mønsteret var.

 3. Åh, den grønne var nydelig! Selv har jeg to fra Søs Jensen. En tøff sort med skotskrutet fôr og en sort med små grå soler på. Elsker fasongen på disse regnkåpene fra Søs:)

 4. Jeg har faktisk ingen regnjakke, men er på utkikk! Ilse jacobsen støvlene mine er en høst favoritt, da! Om du ikke har et par vil jeg anbefale de på det sterkeste 🙂

  Synes bloggen din er kjempe fin, og den blandt andre leses over en stooor kopp te 🙂

 5. Jeg har en rød med hvite polkadotter som jeg kjøpte på Noa Noa for flere år siden. Men de pleier å ha en noenlunde lik variant hvert år (om enn vanligvis i litt mer dempede farger.) Litt frakkekåpete og som regel i vokset bomull. Ikke det store til skikkelig vestlandsvær, men her på Østlandet er de fine! Hilsen sunnmøringen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *