It`s beginning to look a lot like…

… christmas!

Ojsann, her ser dere også at jeg har malt spisebordet…
Det var i grunnen mest fordi det var litt stygt 
etter at barna jeg har tusjet og malt på det.
Jeg turde ikke å male det sort.
Kanskje en annen gang 😉
Jeg har faktisk også lysnet veggen rundt veggbildet.

Men lysestakene har jeg turd å spraye sort. :/
De var lilla før, og litt falmet etter alt for mye sol her i Sandnes.

Jeg har faktisk pyntet enda mer etter dette.
Jeg får vise det senere hvis noen vil se.

Og slik ser treet på sofaen.
Her har vi endelig fått fikset 
vaskemaskinen etter at den har konka i ca 10 dager.
Det er litt stress med 3 barn og null vaskemaskin!
Det er greit å si det nå, siden det 
er for sent å synes synd på meg nå tihi 😉
God kveld!

20 thoughts to “It`s beginning to look a lot like…”

 1. Tuller du?? 10 dager uten vaskemaskin i vår familie på 5, kan jeg ikke fatte og begripe at jeg hadde overlevd. Den går jo hver eneste dag jo! (men nå har jeg et bleiebarn og en som akkurat har sluttet med bleie..) Det spise bordet var super-lekkert, og veggbildet og treet var nydelig. Takk for inspirasjon!
  Klem

 2. Det ble kjempefint !! Jeg digger svart og hvitt for tiden eller igrunnen alltid:-)

  Fikk de fine printene i dag så i morgen skal jeg lage gaver til snille damer:-) å tusen takk for koselig julekort!!

  Klem fra Annfrid

 3. Så fint det ble! Tror hvis jeg måtte malt et slikt fint bord, så ville jeg malt det hvitt:) Fint med den lyse veggen også:))

  Vi har ikke fått inn juletreet ennå. Vi pleier vanligvis å pynte lille julaften, men det kommer nok inn tidligere i år, tror jeg:) Vi har det klar i garasjen, så vi får se når vi får litt tid til overs. Dagene fyker avgårde, hihi. Men vi koser oss også.

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

 4. Hei. Liker det bordet så godt at for et år siden lagde jeg det selv. Har vært utrolig fornøyd ned det, første gang jeg snekret noe helt selv, har blitt nye mer etter det. Når vi nå flyttet nettopp var der desverre ikke plass til det i nye leiligheten og det blecda solgt på finn for 1500 kr:) så tusen takk for bordet og ikke minst kjempe fin blogg:) god jul:)

 5. Så lekkert!!! Bordet ble enda mer knall i hvitt synes jeg – såååå fint!
  Og jeg dåner litt (about a chair) er de nye eller er det bare jeg som ikke har oppdaget de hos deg først nå?
  Klem klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *