Et bilde

På veggen i kjelleren henger det et bilde.
Bildet ser slik ut:

Det var noen som spurte om jeg kunne sende det, og det kan jeg.
Men det er litt vanskelig å sende så store bilder, de bør nesten pakkes i trekasser…

Ellers rydder jeg i min blogshop.
Jeg har tenkt å få ordnet en nettbutikk så det blir litt enklere for dere som vil kjøpe noe av meg. Ikke det at jeg selger så mye, men det er alltid greit med praktiske løsninger, enig?
Da blir det «nyåpning» av en liten nettbutikk snart! 
(Det er ikke så voldomst som det høres ut som altså…)
God kveld videre!

9 thoughts to “Et bilde”

  1. Hei på deg, Manuela 🙂 Så fin layout du har fått på bloggen! Eg har vore ein særs slapp blogger i det siste, spesielt med egne innlegg, men også med å nyta andre sine. No kjenner eg at det kribler litt i bloggelysten igjen, og det er herlig!

    Som alltid er det harmonisk og inspirerande her inne hjå deg 🙂 Fin-fine familiebilete dåke har tatt! Minstemann hjå oss går på noko som heiter Streetkids på Steps dansestudio på Mariero. Han synest det er knallkjekt, sjølv om han er ein av to gutar. Eller kanskje er det nettopp difor det er knallkjekt 😉

    Klem ELi

  2. Visste ikke at dere hadde kjeller også. Så fint! 🙂 Jeg liker alltid lettvinte løsninger. Iallefall når de er gode, noe jeg er sikker på nettbutikken din blir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *