Afternoon tea på seilhotellet

Mens vi var i Dubai, var vi på en «afternoon tea» (en slags lønsj) på Burj Al Arab, populært kalt seilhotellet. Jeg trodde bare vi skulle få en kopp te og en liten sandwich, men jeg må nesten vise dere hva vi fikk. 
Jeg anbefaler forresten å ta en tur innom seilhotellet hvis du er i Dubai, men det må bestilles på nett eller via telefon først. Jeg ringte dagen før og vi betalte ca 650.- for en voksen, inkludert et glass champagne 😉
Først fikk vi:

En slags forrett med en type kjeks/kake med friske bær.
Den røde stripen er laget av farget sjokolade.
Vi fikk også et glass champagne.
En tallerken med ulike sandwicher.
Den ene er ikke mugla!
Jeg likte alle, de smakte bedre enn de så ut 😉

En slags filet med grønne (ikke mugla) smuler og potetpurre/stappe.

En liché-sorbetis med et slags spiselig roseblad med sukker på.
Denn likte jeg kjempegodt!

Så kom det noen scones med ulike marmelader…

Her glemte jeg å knipse i rett øyeblikk, sorry…

Og så fikk vi velge noen «muffins».
Jeg valgte de som jeg følte ville ta seg godt ut på foto selvfølgelig 😉

Jeg syns smuler også er fint på foto jeg.
Den øverst til venstre smakte sitron og krem, nice.

Jeg hadde også en caffe mocca (istedenfor te).
Til slutt fikk vi en liten boks med pralinesjokolade.
Her er litt flere bilder fra hotellet:
Hotellets innredning står i sterk kontrast til den stramme fasaden som er ment å ligne et skipsseil.
Arkitekten som står bak designet heter Tom Wright.
Jeg mener å huske at det som ligner på et seil  faktisk er et seil (2-lags).
På utsiden får man en følelse av ren enkel design, på innsiden kan det virke som om Willy Wonka har fått frie tøyler. Hotellet beskrives som verdens eneste 7-stjernes hotell. Det ligger på en kunstig øy.
Hotellet på bildet under heter Jumeirah Beach Hotell og har også meget god standard.

Om kveldene belyses «seilet» med ulike farger.
På St. Patricks Day var det grønt med St. P. ikonet.
Sånn, det var litt vel mye info, mer finner du på det store internettet.
Har du vært på seilhotellet, eller vil du dit?
God kveld til deg!

12 thoughts to “Afternoon tea på seilhotellet”

 1. Wow, tenk å fått alt det der servert….Drømme drømme. Såg veldig godt ut.

  Ser ut som du har hatt ein fantastisk tur.

  Klem frå Solveig

 2. Jeg har faktisk bodd på det hotellet noen netter… På bryllupsreisen vår… Fantastisk opplevelse!!! Nå irriterer det meg litt at vi ikke testet ut afternoon tea der da, for så nydelig ut! Vi fikk heldigvis testet ut det meste ellers da… Ble til og med hentet i en av de fine bilene som står forann hotellet… Samme bil som Michael Jackson bla hadde sittet i! Hihi, litt moro synes vi! Uansett fantastisk opplevelse hele hotellet, anbefaler en lunsj eller middag der… Så får man sett hotellet fra innsiden! Opplevelse i seg selv! 😉

 3. Vi hadde bryllupsmiddagen vår der, fantastisk god mat! Åsså fikk vi en ganske stor kake til å ta med oss hjem, å roser. En opplevelse bare å gå rundt der inne, må oppleves!
  God påske 🙂
  Anne Beth 🙂

 4. Jeg har vært i Dubai selv og jeg har et lite tips. Like ved det store seilet er det båtturer som går fra et slags marked hvor det er boder, butikker og resturanger. Det er kjempe koselig der. Lurt å ta en kikk, Hvis du ikke allerede har vært der da 😉

 5. 🙂 skikkelig matturist med kamera nedi fatet! 🙂 så lekkert ut.

  Jeg har faktisk bodd ei natt på dette spezze stedet. (betalte ikke av egen lomme, vel og merke)
  vakkert, men guri malla så "far out"! (i mangel av noe bedre ord)

  fin påske til deg

  beste hilsener fra Åpent^hus

  (påske-lotteri hos meg nå forresten)

 6. Ser jo helt nydelig ut!! Må absolutt vurdere Dubai fremover! (Kan jeg spørre om et litt flaut spørsmål..? Du har skrevet uttrykket "Spass" noen ganger..men jeg vet ikke hva det betyr..? Ikke det samme som "Spess"? Følte meg 100 år gammel nå!)

 7. Jeg har ofte spist brunsj i selve korset. Der får du allllttt.
  Men dette så da ikke så værst ut;0.
  Har du med små barn på denne turen?
  Står litt på vent med Dubai pga jeg vet det ikke er så lett og komme seg rundt med en på 1 år.

 8. Anonym: Det er ikke rart du ikke skjønte det, er litt tåpelig av meg å bruke ordet, det kommer av tysk, betyr: moro eller kjekt. Men på en måte finnes ikke akkurat dette ordet på norsk, tror jeg 😉

  Janne: Hadde med Lionel på 6mnder på denne turen, gikk fint 🙂 Jeg brukte maxi cosi bilsete med stokke understell. Veldig greit med bilsete i Dubai. Men var her da hu eldste var 1 år, da ute bilsete. Går jo det og, men da ville jeg kanskje ikke kjørt så mye drosje…

  En kan leie bil, men det er noe herk å kjøre rundt i Dubai, man kan bli lettere stresset. Men hvis dere ikke skal kjøre veldig mye rundt går d jo.

 9. Afternoon tea er herlig 🙂 Et must i England, og der får man stort sett "det samme" – med noen variasjoner. Variasjonene var jommen større der hos dere – men så er dere steike meg på seilhotellet da!! Det er kanondyrt pg jeg har aldri i livet råd til en natt der en gang 😉 men ser ut til at dere har kost dere med lunsj 🙂 Gøy å ha vært der da!!
  Og spennende å følge med på Dubai-reisen din – ser helt fortreffelig ut.
  Ønsker deg gode dager. klem din vei <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *