Fra ørkenkos til shoppingsentrene i Dubai

Lionel og jeg er fortsatt i Dubai, i går reiste min bestis og hennes jente hjem til Norge.
Vi har rukket å se mye på den korte tiden: Burj Khalifa (verdens høyeste bygg), afternoon tea i Burj Al Arab (seilhotellet), Dubai Mall, IBN Battuta Mall, Mall of the Emirates og Marina Mall (shoppe må man jo og?!). Disse kjøpesentrene er kanskje de beste i Dubai, men Dubai Mall er litt vel stort for min smak. Mall of the Emirates liker jeg nok best, men det er jo fordi jeg er mest kjent der. 
Vi bodde i gangavstand fra denne da vi studerte her, og det er nesten 
ingenting som er i gangavstand her i Dubai…
Soling og bading har foregått hver dag, selvfølgelig. Vi har konsumert mye libanesisk mat, kylling, fersk juice og svært lite «fast-food», men kanskje litt for mye M&M og cola, vi er jo tross alt på ferie 😉
Jeg har omsider fått satt meg ned og skrevet dette innlegget.
Bilder har jeg allerede tatt mer enn nok av, og alt jeg ikke bør kjøpe (men vil), fotograferer jeg heller, da er det på en måte litt «mitt» på den aller billigste måten (mitt beste shoppingtips).
Jeg har også knipset bilder på instagram for dere som vil følge meg der:
@manuelahardy
Dette bildet tok jeg utenfor Dubai, i ørkenen. Det er ved et spahotell som heter Bab Al Shams.
Vi har her på lørdag sammen med min onkel og kusine, bestis Linn, hennes datter og noen nye folk. På bildet er min fagre kusine og hennes kamera som inneholder ytterligere shots som jeg kanskje skal få vist noen av etterhvert.
Men nå kaller morsrollen og en tur til kanskje verdens største bokhandel.
C `ya!

7 thoughts to “Fra ørkenkos til shoppingsentrene i Dubai”

  1. Ååååh… Nå ble jeg misunnelig.
    Åssen er prisene i Dubai, det er vel ikke akkurat så billig? (Da tenker jeg på shopping, ja! 😉 )

    Utrolig fint bilde! Snakk om å få seg et blinkskudd!

    Ha en fantastisk ferie vidre! Gleder meg til å se flere bilder!

    Klem, Sandra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *