Inngravert & vinner

Du har kanskje hørt om An-Magritt Moen?
Hun skriver en vakker blogg ved samme navn og har åpnet en nettbutikk for ikke lenge siden.
Der selger hun nydelige smykker som hun lager selv.
 For noen dager siden fikk jeg mitt eget i posten,
navna til mine kjære små er inngravert:
Fint ikke sant?
Dette må jo være perfekte gaver til din kjære, konfirmanten, dåpsbarnet eller deg selv!
Ta gjerne en titt innom nettbutikken hennes ved å klikke HER.
Til slutt vil jeg annonsere vinneren av et CoopObs! gavekort
 som ble trukket ut av Random.org:
Anonym sa…
Jeg ville kjøpt en ny sykkel til jenta mi som blir 5 år.
Lineosmu(at)hotmail.com
Gratulerer!

11 thoughts to “Inngravert & vinner”

  1. Veldig fint smykke!!:) Hvilken type har du på den største skiva? Var innom shoppen og er usikker, syns din var veldig fin! Mvh Synnøve

  2. Smykka er berre utrulig fine! Elskar mitt! Problemet her er berre å finne ut kva som skal stå på den minste ringen, julibaby i magen må jo også representerast med meir enn eit hjarte etterkvart 😉

  3. Dei er berre nydelige desse smykka, eg var innom sida til Ann Magritt og hadde kun att å trykka på bestill knappen då eg innsåg at eg må nok venta til lønn først ja… Men den som ventar lenge, evnt. ikkje fullt så lenge, ventar på noko godt 🙂

    Ha ei herlig veka, Manuela. Og gratulerer med fem-åringen!

    Klem Eli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *