Adventslotteri med CoopObs!

*Sponset innlegg*

Igjen er jeg så heldig å få samarbeide med CoopObs! som vil dele ut et gavekort til en av mine lesere til en verdi av 1000.-
Gavekortet vil vinneren motta før jul.

CoopObs! er en plass jeg ofte besøker når jeg f. eks. trenger noe til barna. De har blandt annet parkdresser (Friends) som er kåret til de beste. Dessuten har de stort utvalg og alltid gode kampanjetilbud. Nå i julen er det særlig kjekt å handle der. Den 8., 15. og 22. desember har de også søndagsåpent.

Hvilken julemat er din favoritt?
Klikk gjerne HER for å sjekke ut julematen du får kjøpt hos CoopObs!

 På CoopObs! finner du også alt du trenger til pepperkakehuspyntingen 🙂

Vil du vinne et gavekort fra CoopObs! på 1000.-?
Klikk HER og skriv i kommentarfeltet hva du kunne tenke deg å bruke gavekortet på dersom du vant.

Lykke til!

87 thoughts to “Adventslotteri med CoopObs!”

 1. LIKER at du samarbeider med Obs!! 😉 Krysser fingrene for å vinne… Her i huset har småen altfor korte armer på regndressen sin nå, og på Sunnmøre må den dessverre sikkert brukes hele vinteren….;) Hadde vært kjekt med ny!
  Ønsker deg en god adventstid!! Klem til deg 🙂

 2. Dersom eg hadde vore så heldig å vinne eit slikt gåvekort, ville eg ha brukt det på ny skibukse til meg sjølv, ull eller fleece til ungane, eller eit muffinsjern dersom dei har 🙂

  Helsing frå Solveig HH

 3. JAAA ! Eg har lyst på gavekort. Hvis eg hadde fått det, så sku eg kjøpt meg nytt service te det nya kjøkkenet eg har bestilt , og får satt opp i uke 5 🙂 Førjulshilsen fra Karin

 4. Hei hei. Jeg ville unna meg en ullgenser fra ullvang. Litt lego til ungene og ett par ribber. Da kunne jeg prøvd å lage en nydelig ribbe middag. Det er min jule favoritt.
  Hilsen veronika

 5. Hei Manuela! Jo siden det er jul og de fleste av oss allerede har mer enn nok, føler jeg det ville vært på sin plass med litt nestekjærlighet 🙂 Så jeg ville "payed it forward" og gledet noen som ville fått enda større glede av det enn meg; eksempelvis kjøpt gaver og gitt til barneavd på sykehuset, alternativt ville jeg delt opp gavekortet el kjøpt leker og gitt til "hjelp oss å hjelpe Rogaland", som gif det videre da de hjelper familier som har det trangt økonomisk nå i jula. Er nok mange barn som desverre ikke har det like godt som våre barn spesielt nå i jula! Goood jul 😀 Hilsen Kristin

 6. De har jo alt! Vi blir 12 til julemiddagen, så pengene ville fått bein å gå på. for ikke å snakke om alt de har til barna og huset. Krysser fingre og tær! God førjulstid til deg og dine.

 7. Utelukkende på mat! Skulle kosa meg masse denne jula med litt ekstra cash til god mat og drikke!! Vi skal ha familieselskap for første gang og med det kommer jo det litt ekstra utgifter 😉

 8. Så fint med et slikt lotteri rett før jul, jeg blir gjerne med 🙂
  Vi ahr akkurat flyttet inn i nytt hus, og skal for første gang ha julaften hjemme hos oss uten besteforelddre (!). Jeg ville derfor brukt pengene på pinnekjøtt og alt av mat som hører julen til 🙂

  Ønsker deg en fin adventstid!

 9. Jeg kunne tenke meg å kjøpe nye vintersko til ungene. Det er virkelig noe de trenger. Og jeg vet at Coop Obs har fine vintersko til barn. DET hadde vært helt perfekt akkurat nå. 🙂

 10. Skulle jeg være så heldig å vinne, ville nok pengene blitt brukt
  på julemat og julegodt og så hadde det sikkert blitt en liten ting
  til hver av ungene. 🙂

  Hilsen fra Anja
  (anja_joh@yahoo.no)

 11. 1000,- ekstra kroner til mat hadde vært bra!!
  Elsker at det bugner litt på frokostbordet, så hadde nok handlet inn endel digg pålegg;)
  Og sikkert noen ekstra sjokoladeplater og, hihi:))
  Guttungen hadde vel valgt og kjøpe julebrus for ALLE pengene ♥

  Tvitvi:)

 12. Med nummer to ventet om noen måneder ville jeg kjøpt inn det vi trenger den første tiden av små bleier og ulltøy. Storesøster måtte også fått en oppmerksomhet, så en passende leke og en film ville også blitt med. Til mor: deilige oster og frukt som skal spises til det etterlengtede rødvinsglasset! 😉

  Juleklem fra
  Marianne (Marianne_a1987@hotmail.com)

 13. HEI,
  det ville blitt delt mellom gaver og mat, – litt skikkelig god festmat kan hende?
  finner jo nær sagt alt man trenger her. så ikke vanskelig å finne noe å bruke pengene på..
  herlig gave da.
  håper jeg blir den heldige!
  fin advent til deg!
  klem TOVE

 14. For 1000 kroner ville jeg kjøpt:

  3 stk fjernstyrte helikopter med kamera til kr 299 pr stk (til ingeniørmannen + de to gutta)
  1 stk kokebok: Enkle og perfekt menyer med Hellstrøm til kr 99 (til meg selv ;0)

 15. Det hadde nok gått til god mat og drikke ! Det er LYKKE å samle familie og venner rundt bordet. Sitte lenge og bare nyyyyyyte å være sammen!! Krysser fingrene !!

  Mvh
  Lena (lenadrage@gmail.com)

 16. For en flott give away!! Hadde jeg vært så heldig å vinne, ville jeg brukt pengene på ullundertøy og julegodt til hele familien + svigers 😉 Siden vi reiser bort til svigers i år, trenger vi heldigvis ikke bruke penger på julemat 😉
  Krysser fingrene for at jeg vinner!!!
  Ha en fin dag videre, søta! ♥
  Klem fra Camilla

 17. For en fin premie 🙂 Jeg ville ha gitt det til mine foreldre I julegave. De er alltid saa snille og hjelper til,saa det hadde vært veldig koselig aa gi dem noe som jeg vet de ville satt pris paa.
  Takk for en veldig fin og inspirerende blog.

  Katarina.abusneineh@yahoo.com

 18. Hei 🙂 Jeg ville brukt pengene til den STORE julehandelen, kjøpt mye god mat og drikke. Muligens noe ullklær til barna. Krysser fingrene for vinnerlykke.
  Hilsen Karianne (karianne.oeie@gmail.com)

 19. Julefrukt, juleblomster, juleservietter, julepynt og en sovepose (reiser på en månedslang ferie planlagt for over et år siden i romjula) 🙂

  Sara

 20. For første gang skal vi invitere en bestefar,mødre og brødre til oss, så hadde vært supert med litt ekstra å bruke på mat og julesnacks til jul:) blir spennende å lage deilig julemiddag til mødrene våre som alltid har gjort det til oss:)

 21. Eg liker Eldhusrøkt pinnekjøtt, , men her er eg redd det blir ribbe på julaften.
  Viss eg skulle bli den heldige, så kjøpe me mye mat på Coop, og minsten som ikkje er liten lenger trenger nye vintersko, han har slått storebror (40) med flere størrelser i sko, stopper det der mon tro? (43).

  Ha ei fin førjulstid! Klem,

 22. Hvis jeg hadde vunnet gavekortet, så hadde jeg brukt det til barnehage klær til gutten min! Han starter i barnehage i Januar, så vi trenger det virkelig! Og så kanskje litt til hobbysaker til meg på coop obs bygg om det er mulig 😉

  Takk for en super inspirerende blogg! 😀

  Hege.eikebo@gmail.com

 23. Vi handler ukentlig på OBS, og synes det er en super butikk. Med 5 barn i heimen hadde det vært topp med et gavekort. Vi hadde nok brukt det på god mat, snacks og smågodt og noen fine familiefilmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *