DIY – multiveske

I dag sydde jeg denne. Jeg brukte et møster fra Stoff & Stil. Veldig enkelt!

Slik ser pakken/mønsteret ut:
Jeg tenkte å bruke vesken til tomflaskene på kjøkkenet. Jeg kan henge den litt høyt, det er bra.
For slik vi har de nå, er der altfor lett tilgjengelige for Lionel. Han liker å leke med de.
Det blir bare rot, for å si det sånn 😛
Hvis du vil du dette, men ikke har møsnteret kan du lage en uten og.
Kutt opp 2 stoffbiter om er 60×70 cm med fôr, og 2 like med det stoffet som skal vises.
Sy det sammen, bruk denne linken for å finne ut hvordan du syr bunnen, det er smart og ser bra ut.
Ellers vil jeg takke alle som ville stemme på meg i Vixen awards.
Jeg kom til semifinalen, men ikke lenger.
Kjekt uansett å være blandt de 10, 
tar det som et stort kompliment 🙂
Her kommer også vinneren av instagram-konkurransen:
Sandra, gratulerer! Du vant en kalender 😉
Ha en riktig fin lørdag videre allesammen!
Følg meg gjerne på instagram:
@manuelahardy

12 thoughts to “DIY – multiveske”

  1. Denne var kjekk, har tomflaskene i pose på trappen, ikke så veldig fint kan du si. Har ikke symaskin selv og er heller ikke flink med symaskin men kan jo alltids spørre svigermor. Sitter Benjamin foran tv med to eldste guttene og min kjære, koselig. Fin lørdag ønskes deg. Klem

  2. ER DET SANT??? YUHUU 🙂 🙂 Var faktisk sur på den kallenderen jeg allerede har idag – så det passet perfekt!! 🙂 Takk!! Gleder meg til å henge den opp! Nydelig kurv- ser ikke så lett ut faktisk :/ Nyt søndagen i morgen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *