Fra dorull til strikkedukke

Hei! Endelig lørdag og litt «lørdagsgodt»!
I dag skal jeg vise deg noe kjekt du kan gjøre med (eller uten) barna i høstferien. Det var en kollega som fortalte om dette, jeg syntes det hørtes kjekt og smart ut. Kanskje du kjenner strikkedukken fra din egen barndom? Denne versjonen er noe større enn den originale, derfor passer det fint å bruke noe tykkere garn. Jeg har brukt noe som heter «easy knit». 
Jeg vet at enkelte ikke liker å lage noe av doruller, men man kan jo evt spraye de med lakk eller man kan også bruke en vanlig papprull. Litografen har slike.
Dette trenger du:
1 dorull/papprull
4-6 ispinner eller trekjeer
(skjeene er fra Europris)
tape eller lim
evt litt washitape til pynt
(min er fra TGR)
Hvis du ikke har ispinner kan du bruke treskjeer el. som du knekker toppen av.
Lim eller tape fast ispinnene/treskjeene med lik avstand. La de stikke opp ca 4 cm.
Pynt til slutt med washitape. Du kan også male de 🙂
Moro for barna!
Hvordan du strikker med denne kan du se HER
Det er veldig enkelt og en fin måte å starte strikking på for barn.

God helg!
Og god vinterferie til dere som nettopp har startet med den 😉

10 thoughts to “Fra dorull til strikkedukke”

  1. Lurt! Jeg har endelig lært å hekle og underveis har jeg også lært at strikking ikke er noe for meg hehe..men kanskje jeg hadde fått det til på denne måten :p Jeg har laget en babygym inspirert av den du laget for et par år siden..takk for inspirasjonen! Klikk deg innom å se hvordan min ble da vel 🙂 God søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *