Lionel vil også ha en OL-lue!

Eller er det jeg som vil at han skal ha en?
I dag begynte jeg å pjone en liten OL-lue til Lionel.
Pjoning er en gammel teknikk som visstnok skal være den originale metoden som brukes på denne luen. Jeg har vært på Camelia i dag og lært meg litt mere om dette…
Til Lionel (17mnder ung), la jeg opp 60 luftmasker
Jeg brukte dobbelt garn, babymerinoull
8 mm heklenål
Jeg heklet ca 3 rekker eller hva det nå heter med kjedemasker, kun de innerste.
Da jeg byttet farge heklet jeg fastmasker og deretter kjedemasker men da kun de innerste.
Du får et pent mønster ved å brukde denne metode, du ser det best på det øverste bildet.
Det er fort gjort å få hekledilla 🙂
Er det flere som har prøvd seg på en variant av OL-luen?

7 thoughts to “Lionel vil også ha en OL-lue!”

    1. Hei! Jeg begynte å felle da den var ca 15 cm høy/lang. Den 9+10ende maska, til den ble passelig. Hyppigere mot slutten. Men jeg pjonet litt for fast, ville gjort det løsere neste gang, eller med flere masker 🙂

  1. Jeg har heklet to luer til barna i halvstaver i Cotinga for orket ikke tanken på å hekle med dobbel tråd:) Gikk rasende fort. Pjoner nå en liten lue til mini i magen og sliter også med at det blir for fast. Tar meg sammen innemellom og så glemmer jeg meg igjen da blir det for fast igjen.

    -Camilla-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *