Lotteri med CoopObs!

*Innlegg i samarbeid med CoopObs!*
CoopObs! er en kjede jeg har hatt samarbeid med tidligere. Jeg er så fornøyd med utvalget og prisene. Her handler jeg av og til parkdress til barna og gjør en storhandel i ny og ne.
Vår nærmeste CoopObs! butikk er bare 10 minutter unna,
det er veldig kjekt, særlig nå som de har barnas uker 🙂
Her er noen av tingene på tilbud jeg kunne tenkt meg (både til meg selv og barna;)):
LOTTERI
Jeg er glad for å kunne dele ut et gavekort til en av dere på 1000.- hos CoopObs!
Det du må gjøre for å delta, er å legge igjen en kommentar på dette innlegget hvor du 
forteller meg hvilke produkter du ville ha brukt gavekortet på.
Klikk HER for å komme til nettsiden 🙂
Good luck!
Vinneren vil bli annonsert på bloggen.

134 thoughts to “Lotteri med CoopObs!”

 1. 1000 kroner på Obs'n hadde flydd lett 😉 Ville kjøpt headset til guttaboys, kanskje løpesko til meg selv.. og sikkert litt sushi 😉 ..dessuten hadde jeg sikkert handlet for 1000 kroner ekstra, siden jeg nettopp hadde fått alle de fine tingene gratis 😉 Et lass med boxere til guttene og kanskje noen ullklær på salg + mat og treningsklær 😀

 2. Vi har allerede saumfart kundeavisa og har mange ting på handlelista. Aller øverst står en guttesykkel til 4 åringen. Han klager på at sykkelen han har er alt for liten og tror at han lærer raskt å sykle på denne:-)

 3. Nå er det na mor som trenger turklær, så jeg ville kjøpt en Missing Link Helium jakke;) *krysser fingrene*

 4. Så flott premie!! No når det nærmar seg vår og fotballsesong, ville eg brukt gavekortet på nye fotballsko og joggesko til dei håpefulle!!

  Helsing frå Solveig HH

 5. Obs er en butikk jeg også handler mye i. Både mat og andre varer.
  Hvis jeg er så heldig å vinne, så ville jeg valgt en Nintendo 3 DS!
  Mellomste jenta skulle hatt en ny, for de to andre fikk til henholdsvis jul og bursdagen.
  Krysser fingrene.
  Klem May Helen

 6. Handler både parkdresser, ulltøy og sko på Obs. Nå trenger barna nye gummistøvler/ Dockboots så da må jeg vel dit igjen.. 🙂 Hadde jeg vunnet hadde det nok blitt Dockboots. 🙂

  Elin
  fruigland@hotmail.com

 7. Jeg hadde klart kjøpt traktoren til ungene. Med stor hage og tre små hadde dette vært en klart hit. Jeg hadde også kjøpt ny regntøy som er et must her på vestlandet 🙂

 8. Kommentaren din venter på moderering.

  Fantastisk flott konkurranse! Handler mye på Coop Obs! og er svært fornøyd med butikken. Håper å bli den heldige, og ville først og fremst ha kjøpt nytt vaffeljern, for mitt gamle (egentlig ganske nytt) bruker en halvtime, minst, på å steke ett jern vafler. Og DET nytter ikke når man har huset fullt av sultne mannfolk i alle aldre. LOL! Deretter ville jeg kjøpt softismaskin for å lage softis til vaflene, og ingredienser. Til slut ville jeg ha lagt resten i forbruksvarer som sokker o.l. til hele familien.

  Mvh Beate M Bingen
  beate_myran(ætt)hotmail.com

 9. Med 4 barn i huset, og en vårsesong som kommer krypende rundt hushjørnet,
  er det jogge sko som står øverst på ønskelisten.Fra de små søte i str 27 til de litt større i 36, 38 og 39…
  Er det mer igjen da er Lego som nr to på lista…

  Hilsen Renata
  morogde4ungene@hotmail.no

 10. Datteren min trenger ny sykkel til våren, så et gavekort ville kommet godt med! Modellen til rett under 2000 kr ville passet bra 🙂 Krysser fingrene ettersom budsjettet er temmelig stramt nå! Klem, Tonje

 11. Tror Missing Link jakken ville falt i smak, og så er det behov for nye fritidssko/joggesko til våren. En softismaskin ville nok også blitt populært 🙂

  Mvh
  Bente L
  benmaas#hotmail.no

 12. Det er jo så utrolig mye flott å velge i , men Herman hadde blitt glad for en cd spiller på rommet sånn at han kan høre på vennebyen og god natta historier 🙂 , treklosser for å leke med ute nå som vi venter på sommeren, og til mammas store glede BARNEVADEREN !:)

  Vi er veldig fornøyde med coop, både tilbud av varer og kundevenlighet :))

  Smil fra Camilla Eggen
  camillaeggen@gmail.com
  camegg.blogg.no

 13. Jeg trenger oppbevaring. Altså pene esker, samt andre praktiske pynteting. Jeg skal nemlig flytte til Bergen snart og trenger Praktiske oppbevaringsmuligheter, da jeg helt sikkert skal flytte inn i en liten leilighet og må få plass til mye på liten plass.

  Ellers kommer headsett godt med når det snart er tid for eksamen og jeg går musikklinja!

 14. Jeg kunne tenkt meg ny sparkesykkel til eldstejenta samt gummistøvler og strømpebukser 🙂

  Anne Margrethe, girl4god777atthotmail.com

 15. Jeg trenger ikke å gruble eller pønske,
  for en sykkel er min datters ønske:))
  Dette har hun sagt i snart 5 år,
  kanskje hun en dag en sykkel får:)

  Å låne vår sykkel er uaktuelt,
  rusten og fæl, malinga avskrelt..
  Da er det kulere å bruke føtter,
  selv om hun mot oss irritert gløtter:)

  Må jo si at du er utrolig flott,
  produktene fra coop OBS gjør folk hot:)
  Skulle jeg virkelig få vinne denne uke,
  vil jeg med glede deres gavekort bruke:)

  Så jeg hiver meg med og signerer her,
  og håper sykkeldrømmen står henne nær:)
  Skulle vi få denne store ære,
  ville hun deg evig takknemlig være:)

  Mvh
  Merete Svartis Ludviksen
  merete1974@hotmail.com

 16. Slenger meg på denne
  Kunne tenke meg nye joggesko, og ei treningsbukse.
  Guttene er store, men de setter pris på litt "støtte"
  så det hadde nok blitt noen boksere på de.
  Ha en god dag 🙂

 17. Her i huset trenger vi nye joggesko til våren! Krysser fingrene og håper på litt hell 😉
  Mvh. Lene (lenek77@gmail.com)

 18. Jeg ville definitivt kjøpt meg noen hettegensere (det kom jo plutselig tre meter snø og ble kaldt å trene ute!), kanskje et par regnstøvler og brukt resten på sunn og digg mat! 🙂

  tonsvp@gmail.com

 19. Jeg ville brukt gavekortet til å handle inn noe av maten til barnedåpen vi skal ha 😉 Og ingredienser til å bake kaker, og frukt til fruktfatet (de har så utrolig godt utvalg i frukt på coop obs) 🙂 Ellers kunne jeg jo gjerne tenkt meg noen nye gode sko i en fresh farge til å ut å trille i nå som våren er her <3

  kristinagautestad@gmail.com

 20. Jeg ville brukt gavekortet på regnsett til minstemann, og hodetelefoner til begge to. Det ville kommet godt med på bilturer fremover 🙂
  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 21. Så utrolig gøy med konkurranse, og for en super premie! 😀
  Mine favoritter ble disse lekre produktene: Iskremmaskin, serveringssett, boken til Jo Nesbø og t-skjorte fra Adidas 🙂

  Krysser fingrene og lykke til alle sammen! 🙂

  Klem fra
  Viktoria
  viktorianm@hotmail.com

 22. Jeg ville ha kjøpt meg nye joggesko, og en sykkelhjelm (Driver å sykkler uten hjelm nå, og skjemmes for at jeg er så uansvarlig). Tror kanskje og jeg vile ha fornyet noe av kjøkkenutstyret mitt, siden det blir nedprioritert nå i studenttilværelsen

 23. Jeg vil kjøpe sykkel til barnebarnet mitt.
  Hun skal få sin aller første sykkel i år, å det hadde vært så moro og kunne vært den
  som overrasket med den.
  Å siden jeg nå nettopp har blitt uføre trygdet, så hadde det jo vært kjekt med litt hjelp.
  Krysser fingrene.
  Ønsker deg en fin søndag videre, å samtidig en flott Mars mnd videre.
  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 24. Yngstemann trenger nye klær til sommeren, så sannsynligvis noe fint til henne. Og kanskje maling, siden vi skal pusse opp huset!

 25. Så fantastisk det hadde vært å vunnet:)
  Ungene ønsker seg veldig en sparkesykkel hver, men med alle de regningene som ligger å venter blir det ikke det ennå.
  ønske ønske ønske…….
  mvh Hildegunn
  hildegunn29@hotmail.no

 26. Det hadde nok blitt en del ting til rommet til dattera mi. Vi bygger nytt hus, og siden rommet hennes i "gamle" huset ikke er gjort noe med (og da mener jeg overhodet) siden hun var 3-4 år (hun er nå 10), så er det MYE som trengs nytt til det nye rommet. Alt fra seng, dyner og puter, til leker og veggpynt. Så det hadde nok godt med til det 🙂
  Mvh Siv (sivojento@hotmail.com)

 27. Åh det hadde vært supert å vinne!!:)
  Skulle gjerne hatt sykkelt til jenta mi
  og joggesko til meg selv så jeg kan løpe etter
  og bli fit til bryllupet 😉

  Heia!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *