Moppelotteri med JIF

I dag holder jeg et lotteri i samarbeid med Jif:

”Del ditt beste vasketips og få sjanse
å vinne et årsforbruk av 
Jif Engangsmopp til en verdi av inntil 1500 kr” 

Jeg har selv fått testet ut Jif sin nye engangsmopp og her ser du resultatet. 
Her er et par bilder før jeg vasket gulvet:


Minsten fikk en is ja, og som normalt så «mistet» han den på gulvet.
Jif egangsmopp er enkel å bruke, og det dufter godt. Engangsklutene kan også brukes på mange slags gulv, bl. a. Linoleum som det er brukt på her.
Rent og fint i en fei 😉
Og slik ser klutene ut. Min vurdering av det hele er:

«Tommel opp!»

MOPPELOTTERI MED JIF

Dette gjør du for å være med:
Du
er med i konkurransen når du deler ditt beste vasketips i kommentarfeltet til
blogginnlegget samt ditt navn og din mailadresse. 
Navn på vinneren av premien
vil bli publisert på bloggen når konkurransen er avsluttet.

Premien
er et årsforbruk av Jif Engangsmopp til en verdi av inntil 1500 kr.

Vinneren vil bli annonsert på bloggen om 1 uke.
Hvis du ønsker flere vasketips, kan du klikke deg inn på linkene under som tar for seg rengjøringstips med Viggo:

Her finner du mer info om moppen: Plusstid om JIF engangsmopp.
Lykke til!

22 thoughts to “Moppelotteri med JIF”

 1. Kjøp praktisk og inspirerende vaskeutstyr. Det finnes bøtter, kluter og vaskemiddel i uttalige varianter. Ha det lett tilgjengelig slik at du ikke må "bestige mounteverest" for å få tak i feks moppeskaftet. Sett på musikk du liker, og dans mens du vasker!

  Maria Karlsen
  makrikarlsen@gmail.com

 2. Vi har hvit vask fra IKEA på kjøkkenet, og jeg klødde meg lenge i hodet for hvordan jeg skulle får den ren (det ble fort brune flekker og misfarging etter en stund). Til slutt fylte jeg hele vasken med varmt vann og plumpet oppi litt klor. Da jeg tappet ut vannet igjen var vasken helt hvit igjen 🙂

  Gina Dyvik
  gina.dyvik@hotmail.com

 3. Mitt beste vasketips er istede for å bruke masse penger på dyre rengjøringsmidler er bakepulver og eddik to gode venner, åpner tette sluker, og er skånsomt, og uten farlige kjemikalier! 😀 (Også er det økonomisk og godt for studentlommeboka) 😛

  iselinjeanette@gmail.com

 4. Håper jeg ikke er for seint til å være med på denne 🙂

  Mitt beste vasketips er å ikke undervudere zalo ! Den kan brukes til så og si alt og på flere måter. zalo-vann, ren zalo og bare skummet! noe av det fineste jeg vasker soffaen min med og bilsetene-> zalo skum , generell husvask zalo, men på parketten bruker jeg jif 🙂
  Ellers et tips for de som sliter med kalk er sitron og vann! fungere kjempe fint og bruker man ikke opp all sitronen til vasken , så kan man bruke den som ansiktsmaske 🙂

  Ellers et vasketips å gå til innkjøp av ordentlig utstyr , dette hjelper på motivasjonen – hvertfall for meg. en God mopp, "fin" bøtte, hansker om man trenger det, gode kluter osv :))

  Ellers er jeg veldig gladi engangsmoppene fra Jif- super lette å bruke, lukter godt og får et godt resultat. til og med mannen i hus kvir sg ikke for å vaske gulv med de 🙂
  Mandagssmil fra Camilla 🙂
  camegg@gmail.com

 5. min store irritasjon er den grå stripen som danner seg helt nede i doen… den som er plassert akkurat der vannet slutter… Snublet over et tips om å bruke gloria messingpuss (sånt pulver) og Zalo (blandes til en grøt) Grøten skrubbes på stripen. Måtte selvfølgelig prøve! OG det funket som bare det!!

  Jeg er også avhengig av Jif støvmopp (den lille fluffy) Den brukes til det meste… Spesielt til trappetrinnene før jeg vasker de…

  God helg!!

 6. Hei,
  For skinnedes flotte å rene vinduer/speil bruker jeg kaldt salmiakkvann.vask over med en fille,så bruker jeg nalen.
  Å snipp snapp snute ,et fantastiakt.resultat hver gang. 😉
  mvh
  naboen i vinden

 7. Mitt beste vasketips er faktisk å rydde!! Det fungere hver gang og husvasken går mye raskere når smått og stort er fjernet fra gulv og overflater. Ellers er bakepulver supert å bruke når kaffekanna eller andre kjøkkenting skal vaskes. Ta litt bakepulver + varmt vann, la det stå en stund og bruk oppvaskbørsten. Resultatet blir rent og skinnende og ingen kjemikalier er brukt. Lykke til!
  Camilla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *