Burj Khalifa

Visste du at verdens høyeste bygg opprinnelig skulle hete Burj Dubai? Grunnen til navnskiftet var finanskrisen og situasjonen som oppsto under den. Dubai trengte økonomisk støtte for å fullføre byggingen og fikk hjelp av Sheik Khalifa fra Abu Dhabi. Et kriterie var at tårnet (som burj betyr på norsk), skiftet navn til Burj Khalifa. Litt artig å vite om dette.
Vi var en tur i Dubai i mai og besøkte Burj Khalifa på en annen måte enn flertallet. Istedet for å ta heisen via «At the Top», bestilte vi bord i baren At.Mosphere, noe som kan anbefales hvis du vil opp i tårnet. På denne måten kan du sitte i ro og fred i 123. etasje fremfor å stå i kø med turistene 2 etasjer over. Det er litt dyrere, men på den annen side får du brukt pengene på drikke og snacks i baren.

Armanihotellet ligger i tilknytning til hovedinngangen. 

Jeg har flere bilder å vise herfra, det er godt mulig det kommer etterhvert.

One thought to “Burj Khalifa”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *