Lotteri med CoopObs! + et barnevennlig middagstips

*Innlegg i samarbeid med CoopObs!*

Igjen er jeg så heldig og få dele ut et gavekort til en av mine lesere til en verdi av 1000.-
CoopObs! har nå Barnas uker, med fokus på de minste og gode tilbud deretter. Vi har ofte kunnet benyttet oss av disse tilbudene, særlig i form av gummistøvler og dresser til høsten.

Men først ønsker jeg å dele et enkelt og barnevennlig middagstips med dere, og ingrediensene får du selvsagt kjøpt hos CoopObs!

Jeg tar noen snarveier til middag innimellom. Slik som i dag:
Jeg tilberedte 1 pakke Bali Kyllinggryte og serverte det med varme myke tacobåter
frisk spinat og hjemmelaget rømmedressing.
Rømmedressing:
1 pakke rømme
1 moset avocado
saften av 1 lime
litt sukker
hvit pepper
evt. hvitløk

Enkelt og godt 🙂 
Min gode venninne pleier å lage noe lignende med Tikka Masala pakken.
Derfor kom jeg på å prøve dette, den andre er det noe mer smak i, kjempegodt.


LOTTERI
Vil du være med i trekningen av et gavekort fra CoopObs! til en verdi av 1000.- ?
Klikk HER for å komme til kundeavisen og de gode tilbudene 🙂
Fortell meg i kommentarfeltet hva du kunne tenkt deg å brukt gavekortet på, 
vinneren vil bli annonser på bloggen om en ukes tid.
Lykke til!
Manuela

46 thoughts to “Lotteri med CoopObs! + et barnevennlig middagstips”

 1. Det såg jammen nammis ut!!
  Viss eg vinne gavekort, vil eg bruke det på nytt ullundertøy til meg sjølv denne gangen. Dei eg har er rimeleg tynnslitte, for ellers prioriterer eg alltid nytt til ungane! Det må vere lov det og innimellom!

  Fin fin veke til deg, inspirerande og flotte Manuela!

  Klem frå Solveig HH (@shushansen)

 2. Et gavekort på Obs! hadde garantert blitt brukt til sko og regnklær! Etter tre hopp på skonummer og to hopp på størrelse passer ingen ting lenger..

 3. Jeg ville brukt det på god mat slik at jeg kunne overrasket mannen med en skikkelig datenight hjemme. Hadde jeg hatt penger til overs på gavekortet ville jeg brukt det på lego siden vi elsker lego, begge to 🙂 Maria mariahaaberg(at)hotmail.com

 4. Hadde absolutt brukt det til kapp- & gjærsag (for det har jeg ikke!), da stua skal pusses opp siden svigers har invitert seg selv på julefeiring om noen måneder….

 5. Hvis jeg er så heldig å vinne, vil jeg bruke det på ullundertøy til barna. Legger turen til OBS for å kjøpe det til dem i morgen, men med den lange høst/vinter/vår sesongen vi har, får de aldri nok:)

 6. Hvis jeg vinner ville jeg brukt gavekortet på ulltøy, støvler, en god bok, stearinlys og ingrediensene til retten du har laget her 🙂 da tenker jeg at vi er all set for høsten

 7. Jeg ville ha brukt gavekortet på å kjøpe noen ordentlige julegaver i ull til tantebarna mine – ull er gull 🙂
  Hadde det blitt penger til overs ville jeg kjøpt maling til garasjen som må males i løpet av høsten.
  Fin uke til deg 🙂

 8. Jeg ville brukt gavekortet til ull og sko/støvler til snuppa mi 🙂 Høsten er definitivt 'på gang' og behovet for andre barnehageklær har meldt seg 😀 Ha en fin dag! Hilsen Ann-L 🙂 annlho at hotmail.com

 9. Jeg kunne ha tenkt meg til og bruke gavekortet på diverse maling og grunning, da vi har et 70 talls hus, med skikkelig 70 talls stil, ala panel overalt. Som skal males iløpet av vinteren. Da kommer gavekort kjekt med. 🙂 Barn har vi ikke enda, så da blir det hus som blir prioritert, enn så lenge;)

 10. Jeg er veldig glad i spinat. Godt å se at du er en av oss "vanlig dødlige" som trår til med Toro i ny og ne. 😀

  Skulle jeg treffe gull og vinne, så tror jeg vintersko til småen og en heldress i ull til minsten, som vi venter i disse dager, må være høyest på ønskelisten. 🙂

 11. Mmmm – den middagen der skal jeg definitivt prøve – det ser knallgodt ut 🙂

  Om jeg trekker vinnerloddet her, så skal du ikke se vekk ifra at gavekortet blir brukt på noen nye panner. Vi er på flyttefot, og det vi har av panner per dags dato er ikke så mye å skryte av :p

  Ønsker deg en flott mandag videre.
  Klem fra Christine

 12. Det er alltid behov høye eller lave joggesko. Det kunne vært greit å fått passende sko til de to minste uten å måtte åpne lommeboka, så det ville jeg brukt et gavekort på;)

 13. Hei!
  Jeg ville brukt gavekortet på ulltøy, dress og cherrox til treåringen min 😀
  Hilsen Anne Lene
  anlejoh krøllalfa online.no

 14. obs hadde vell brukt det på en ny radio til å ha på kjøkkenet hvis de har det ellers litt annet stasj fra interiøravdelingen 🙂 hilsen linda (haugan67_@msn.com )

 15. obs hadde vell brukt det på en ny radio til å ha på kjøkkenet hvis de har det ellers litt annet stasj fra interiøravdelingen 🙂 hilsen linda (haugan67_@msn.com )

 16. Ååå, herlig middag:) Det så skikkelig digg ut!
  Jeg blir gjerne med og prøver lykken – og hadde jeg vunnet hadde det kommet veldig godt med til Konfirmasjonen til min datter – MYE mat må kjøpes inn, vi skal lage all maten selv;)

  Krysser fingrene!

  Ha en fin fin dag:)

 17. Et lite orginalt svar fra meg, men må si det som det er: Jeg ville brukt pengene på nye ullklær til storebror, mellombror og lillesøster. Ull er gull! 🙂

 18. Blir gjerne med i trekningen om gavekort.
  Mye greit på Coop obs. Verktøy maling, ny steikepanne, støvler og joggesko. står på "handlelappen".
  Så gavekortet hadde fått "bein å gå på" 😉
  Ha ein fin høst.
  Klem,

 19. Gavekortet ville jeg bl.a. brukt på mat til en bedre middag som jeg skulle invitert familien på. Er aldri feil med en fin og god stund sammen i en ellers travel hverdag. Om det hadde vært penger til overs ville nok det gått til maling, da vi holder på å pusse opp i 2.etg. meeeeen familie først ♥

 20. Herlig med både middagsinspirasjon og giveaway i samme (taco)båt! Har ikke prøvd tacobåtene, men de så jo litt mer praktiske ut enn lefsene som barna mine har litt for små hender til å håndere foreløpig. Dersom jeg skulle vunnet gavekortet ville jeg kjøpt ny dyne til oss (for vi snart skal flytte inn i nyoppusset soverom, og nytt soverom må jo ha ny dyne!) og så trenger minstejenta nye sko til "mellomsesongen", så da ville jeg kjøpt Viking Trackersko til henne.

 21. For en god middag- nå ble jeg så fristet at jeg måtte "skrape" sammen en reste-salat:))

  Coop har jo såå mye som jeg kunne tenkt meg 🙂 man har jo faktisk alt man trenger i en stor butikk- fantatisk for en mamma:)) Hermsn trenger nesten alt nytt til vinteren, så nye dock boots og janus ull hadde vært fantastisk å fylt opp garderoben med:D

  smil fra Camilla 🙂

 22. Hvis det ikke er for sent så vil jeg veldig gjerne prøve lykken! Gavekortet vil bli brukt på vinterklær til datteren min, og kanskje noen ullklær 🙂 Krysser fingrene! Klem fra Tonje

 23. Hei!

  Fant ikke noen e-post å sende dette til, så du får evt. slette kommentaren 🙂

  Lørdag 13. September arrangerer Medisinstudentenes Humanitæraksjon (MedHum) bamsesykehus på Youngstorget fra kl. 12:00 til kl. 16:00. Bamsesykehuset er en tradisjon under MedHums aksjonsuke, der barn kan ta med seg "syke" bamser til Youngstorget hvor dyktige bamseleger (medisinstudenter) vil behandle dem for ting som «kosesjokk» og «sommerfugler i magen».

  Sykehuset vil bestå av en psykiatrisk og en kirurgisk avdeling, samt helsestasjon og akuttmottak. Rundt sykehuset vil det være stand, kakesalg og bøssebærere (selve sykehuset er gratis), og alle innsamlede midler er selvfølgelig øremerket årets prosjekt. På denne måten ønsker vi å skape mer oppmerksomhet rundt årets MedHum-prosjekt, og gi barn gode holdninger til humanitært arbeid.

  Vi i MedHum hadde satt stor pris på om du kunne tenke deg å skrive litt om Bamsesykehuset på bloggen din, for vi vil så gjerne at så mange barn som mulig skal få det med seg! Vi tror at bloggen din hadde vært en super måte å nå ut på, ettersom vi vet at du har mange lesere som kan ha stor glede av å vite om arrangementet.

  Årets aksjon støtter Leger Uten Grensers prosjekt for å forbedre mødre- og barnehelsen i Bo-distriktet i Sierra Leone. Barnedødeligheten i landet er verdens høyeste; 1 av 5 barn dør før de fyller 5 år. I tillegg dør 1 av 8 kvinner som en direkte konsekvens av et svangerskap. Leger Uten Grensers arbeid har vist store resultater; mødredødeligheten i området har for eksempel sunket med hele 61 % sammenliknet med resten av landet.

  MedHum har et nasjonalt mål om må samle inn 2,5 millioner kroner til Leger Uten Grenser i løpet av aksjonen. Håper du vil hjelpe oss med å støtte verdens største uavhengige og nøytrale medisinske hjelpeorganisasjon!

  Hadde vært veldig koselig om dere også tok turen!

 24. Hei 🙂

  Jeg ville faktisk brukt det på tre ukuleler! Har tre små fra 2.5år og ned, og de hadde elsket det! Jeg ville sikkert angret, men men.. Livet er for kort til å si nei, nei, nei og bare kjøpe stille ting til barn!

  Takk for at du deler av tips og lar oss sniktitte inn i livet deres via en flott blogg!

  hilsen marthe og sirkuset 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *