En interiørbloggers garderobe + rabattkode til deg

Jeg tenkte det kunne være litt arti å vise frem min klesstil. Det er ikke sikkert du syns det er like spennende men. Her ser du noen klær jeg vanligvis ville valgt å gå i en hverdag.

  

  

Kall meg en grå mus eller 😉
Men dette er altså typisk Manuela. Noen ganger skifter jeg ut genseren med en skjorte når jeg skal på jobbmøte. Jeg går sjeldent i høye hæler fordi ryggen min er skjev og jeg føler meg mest vel i lave sko. Mesteparten av garderoben min er grå, dette har jeg tenkt å endre litt på ettersom jeg også er glad i farger og ikke re.
Jeg liker rene snitt i klærne, behagelige topper som gjerne sitter litt løst og gode materialer som bomull og ull. Er ikke begeistret for syntetiske stoffer. Skoene på bildet er lik noen jeg har, bare at mine er brune, slik som vesken 🙂

Alle klærne i innlegget får du kjøpt hos Zalando (nå har de salg)
Lue og skjerf: Bickley + Mitchell
Veske: Even & Odd
Genser: Mexx
Jakke: Mint & Berry
Bukse: Only
Sko: Even & Odd
Armbånd: Tom Shot

Alle mine lesere får en rabattkode på 10%

Kode: MANU48DEC
Avslag: 10%
Rabattkoden er gyldig i tidsrommet 2.- 14.12.2014 ved kjøp på www.zalando.no | Minimum ordreverdi er 750 kr | Gjelder ikke for salgsprodukter eller artikler fra våre samarbeidspartnere | Enkelte merker kan være ekskludert | Rabattkoden kan ikke kombineres med andre rabattkoder og har ingen kontantverdi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *