Jeg innreder med planter til jul!

Ingen jul uten ferske grønne planter! Her ser du hvordan du enkelt og rimelig kan pynte til jul med grønne planter 🙂 
Lionel er alltid nysgjerrig på nye ting som dukker opp på stuebordet. Her i kjent stil, litt ukjent velkledd, men dog gjenkjennelig på den bustete sveisen, lik sin mor.
Disse sviblene er uungåelige i julen, eller hva? Billig og bra 🙂 Her har damen bak skranken klart å gjøre et aldri så lite mersalg ved å foreslå at jeg burde kjøpe mose i tillegg. Jeg er ikke vanskelig å by. Kortet lukter svidd, men så er da mose ganske rimelig. Velvel, tenker du, hvorfor plukker du ikke bare mose i skauen? Jeg har tenkt det samme skjønner du. Men damen bak skranken mente: Jeg tror ikke det er dyr i denne mosen, tror jeg da. Hun sa det litt nølende, men jeg tror fortsatt at denne mosen var et ypperlig valg. Hadde ikke tid til å gå i skogen denne uken uansett. Anyways.

Her er altså mosen og sviblene. Jeg pleier egentlig å ta bort jorden for så å sette disse i glass med en liten skvett vann. Dekorativt. Men denne gangen ble det slik. «Fatet» er et lokk fra en boks fra Ikea. Den pleier å sitte så hardt på brødboksen at det var like greit den kom seg vekk fra kjøkkenet…

Her sjekker storebror om dette grønne vidunderet dufter noe spesielt. Men det gjør det jo ikke.

Minstemann har begynt å posere. Men heldigvis poserer han ikke på dette bildet. Han er av oppfatningen av at en må myse for å se bra ut på foto.

For en stund siden tok jeg ham med på Søstrene Grene. Der falt han pladask for disse Dixon-herme-lyktene. Han stablet disse bestemt oppi handlekurven, hvorpå jeg la de tilbake.  Men da vi kom til kassen holdt han fortsatt den ene hardt i hånden og trodde at ikke det ble noe kjøp av det. Men det ble det som du kan se. Han holdt den godt fast i bilen og. Miljøskadet?

Javel, dette var mitt bidrag til NIB sin utfordring «Innrede med planter».
Klikk HER for å se flere bidrag 🙂
Har du også begynt å pynte til jul? Som du ser har vi begynt litt. Kanskje vi har pyntet nok?
Ungene spurte meg nemlig: Koss ska du klara å pynta det der treet mamma? Da jeg kom hjem med det her om dagen. Hoho. Du kan så si 🙂
Manuela

One thought to “Jeg innreder med planter til jul!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *