Lys i hjemmet

Dette er mitt bidrag i januars utfordring hos NIB.

En bordlampe fra Ikea. Proppel kvist med Voss-flaske som vase og en ukulele på gulvet. (Jeg skal lære meg å spille ukulele i år).
Stolen er fra Bolia, det blålige strandskjørtet fra California. Teppet på gulvet er kjøpt i gamlebyen i San Diego.
Taklampen er fra Clas Ohlson.

Klikk HER for å se flere bidrag.
God helg!

3 thoughts to “Lys i hjemmet”

  1. Kjære fine deg, så er jeg innom etter så mye som….et år eller noe…(?)…Jeg vet jommen ikke, men lenge er det. Jeg har vært totalt vekk fra blogging, og nå måtte jeg ta en runde til gamle kjente. Og som alltid blir jeg i godt humør av å innom bloggen din. Som alltid er det vakre bilder og ord 🙂 du er god! Jeg håper du har det bra der du befinner deg i livet? :)Ønsker deg et godt nytt år og håper du får en flott ny uke nå. klem din vei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *