Nye klær til skolestart?

Jeg pleier ikke å kjøpe nye klær til barna med mindre de trenger det, men av og til kjøper jeg noe nytt til dem til skolestart. De vokser ofte ut av noen klær ila. sommeren. Det er en god anledning til å se gjennom tøyet. Husk å ikke kaste tøy, gi det bort, og kjøp noe nytt 🙂 Hos KidsBrandStore har de nå mye til 50% avslag. Jeg har sett gjennom nettbutikken selv. Under ser du noen ting jeg kunne tenkt meg å kjøpt til ungene mine.
Jeg prøver å være litt mer bevisst på å ikke kjøpe det billigste tøyet som finnes. Sjangsene for dårlig lønn og arbeidsvilkår øker når prisen synker, man kan aldri vite. Jeg kjøper heller ikke det dyreste tøyet. Barna skal ikke føle på et klespress, og barna mine går ofte også i hjemmesydd tøy. 
KidsBrandStore synes jeg er bra fordi de har tøy i ulike prisklasser. Jeg pleier å kjøpe tøy fra Replay og D-Xel. Buksene fra Levis er spesielt slitesterke, da lønner det seg å betale litt ekstra for en litt bedre kvalitet. Ekstra gøy er det når det er salg på klærne 😀
Genser fra Outfitters Nation 163.-
D-Xel shorts 99.-
Jakke fra Esprit 396.-
T-shirt fra Replay 123.-
Bukse fra D-Xel 198.-

Ta en titt selv:

Riktig god uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *