14. februar hele året (+ vinn et sett med vaser!)

Prikken over i´en i et hjem synes jeg er blomster og grønne planter. Og til dette trengs den rette vasen. En vase som tar seg godt ut, og en vase som også favner blomstene på rett måte. Den nye vasen fra Kähler har alt dette.

Vasen passer rett inn i de fleste hjem, om du har en moderne eller mer klassisk stil. Jeg syns den gjør seg ekstra godt mot «green leaf» som du ser på bildet over.

I dag er det jo 14. februar, men hvorfor ikke la hver dag i året være litt lik som denne? Å få blomster helt uventet er enda bedre, synes jeg. Det betyr ikke at man må kjøpe friske blomster hver dag, jeg tenker mer på å vise og dele litt kjærlighet hver dag.

Men blomster er ikke feil, særlig ikke i disse vasene! Jeg syns enkelte vaser ikke holder blomstene godt nok, men disse vasene er noen av mine favoritter nettopp pga designen som fungerer så godt. De heter forøvrig Hammershøi, er fra Kähler og er nydelige i fargen «plum». Namnam.

Friske blomster er ikke hverdagskost hos oss, men av og til, særlig i helgene slår jeg til med en bukett. Dessuten er det fint å ha så nydelige vaser tilgjengelig når besøket tar med blomster. Eller mannen. Hvem vet, kanskje han tar med noen i dag? Da er det jo ekstra kjekt med disse vasene.

Vil du vinne et sett med disse vasene? Akkurat nå lodder jeg ut dette på instagram i samarbeid med  Kähler, til en heldig vinner!

Klikk HER for å være med på konkurransen 😉

Klikk HER her for å følge Kähler på instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *