Offline lek

*Innlegg i samarbeid med Paw Patrol*

For tiden kan det være en utfordring å få barna «offline», kanskje du har det på samme måte? Selv om det er sol og strålende vær ute…

Vi har laget en regel for det hjemme: Kun spilling i helgene. Men det er ikke alltid like lett å gjennomføre dette, særlig ikke i høytider, da er vi rundere i kantene. Men barna har godt av å leke med fysiske leker, det stimulerer fantasien og motorikken. Derfor er det kjekt å få barna til å leke med disse lekene fra Paw Patrol, som avbildet «Air Patroller.»

Det er helst minstemann som leker med dette, men de andre syns og det er gøy. Når man trykker på den lille knappen som minstemann når med tommelen, kommer det nemlig en (behagelig) flylyd. Det gjør nok enda kjekkere 🙂

Paw Patrol har også en facebookside, hvis du vil lese mer 🙂

Ta med ungene ut på «flytur»!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *