Lek på kjøkkenet!

*Innlegg i samarbeid med Play Doh*

For tiden er jeg litt opptatt av at vi finner på ting som får barna offline, ettersom det foregår så mye på nett. Det gjelder jo i grunnen både voksne og barn.

Her i huset er alle glad i Play Doh, og det er stadig nyheter innen denne gøyale formingsmassen som kommer i et stort spekter ulike farger. Da vi satte oss ned for å leke med den nye kjøkkenserien kjente jeg med ett barnet i meg komme frem. Det er en god ting, å kunne leke sammen med barna på den måten og finne på nye måter å forme ting på. Samtidig blir barna vandt med å jobbe på «kjøkkenet».

Her har vi laget speilegg og bacon. Lionel på 4 syns det er kjempegøy. Etter at vi laget dette har han spurt om å lage mer Play Doh mat, og å leke sammen.

I dag har han også laget pizzamat. Han er veldig opptatt av å klare å bruke de ulike redskapene selv, samtidig som han ønsker å ha meg der i nærheten. Det kan jo hende han trenger hjelp med noe 😉

De ulike redskapene er smart utformet og har ofte en multifunksjon. En tallerk fungerer som en form for pølser og bacon, på undersiden. Et annet fat har brokkoli, løk, oliven, ost og mye mer på undersiden.

Brokkolien vi laget ved hjelp av formene ble veldig naturtro. Ganske morsomt å leke med, både for store og små. Prøv det ut selv, det er fint å leke med barna på denne måten 🙂

 

Manuela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *