5 ting som fresher opp soverommet til høsten

*Innlegg i samarbeid med coolshop*

Av og til er det fint med litt forandring på soverommet. Her kommer noen favoritter jeg har plukket ut hos coolshop som kan friske opp soverommet ditt på 1-2-3. De har også en prisgaranti som er en stor fordel for deg; skulle du mot formodning finne samme vare på lager til en lavere pris i en annen norsk butikk eller onlinebutikk, matcher coolshop prisen på varen for deg.

 

Det ene er lampen fra Housedoctor, DIY, den passer like fint på et soverom som i en stue synes jeg. Hva med å henge den i et hjørne? Er den dimmbar gir den også et fint stemningslys. Lampen består av flere glasskuler som henger sammen og gir en illustrasjon av mange lyspærer. Når den ene pæren lyser, lyser alle glasskulene og.

Sengeteppet fra Hay er også en favoritt fordi det kan brukes på begge sider. I tillegg ligger det veldig fint på sengen. Vi pleier alltid å re opp sengen med et sengeteppe over halve sengen. Å re opp sengen, særlig med sengeteppe, gir en god følelse når du skal legge deg. Men husk å vente litt med å re opp slik at dynene får litt luft før det blir redd opp.

 

    

 

Denne billedrammen er kjempetøff. Det doble glasset gir en fin effekt. Du kan ramme inn ett stort eller flere små bilder eller postkort. Det er fint med innslag av tre og. Det er også fint å ramme inn tørkede blomster eller blader, eller hva med fjær? Det er bare fantasien og tykkelsen på objektet som setter grenser.

Sengetøyet er nokså nøytralt, men ser du nærmere på det har det et prikkemønster. Jeg faller alltid tilbake på nøytralt og godt sengetøy. Det valgte sengetøyet er av høy kvalitet, verdt å investere i!

Til slutt fant jeg dette alternativet til nattbord. Dette for å bryte opp med et nytt materiale og en annen struktur, særlig hvis det ikke er tre i soverommet fra før. Det er både tøft og kan passe i både moderne og klassiske hjem. Det er akkurat stort nok til det man behøver på et nattbord. Tips: Får å variere og gjøre interiøret spennende og dynamisk, kan du med fordel blande ulike teksturer og materialer som fremhever kontrastene. Mykt mot hardt, røft mot fint osv.

Hos coolshop.com finner du mye fint, jeg har selv fått øynene opp for denne nettsiden nylig. I tillegg til stort utvalg har de også rabattpoeng. Disse sparer du og bruker til neste innkjøp, dermed sparer du penger på hvert kjøp du gjør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *