Jeg har startet for meg selv

Denne høsten hoppet jeg i det – jeg sa opp jobben og startet for meg selv. Det hele begynte egentlig med vår familiesituasjon, der jeg ønsket å være tilstede når barna kom hjem fra skolen. Før dette var jeg ansatt hos Abacus, et lite arkitektkontor midt i Stavanger sentrum. Jeg trivdes godt der. Mitt nye firma heter MH arkitektur og interiørdesign.

 

Her kan du se noe av det jeg har gjort hittil. Boligen over tegnet jeg til en konkret tomt jeg drømte om å bygge på. Men for øyeblikket er det kun en skisse med uviss fremtid. Den viser min stil og formspråket jeg ønsker i egen bolig. Samtidig er utformingen nøye gjennomtenkt og tilpasset tomten som har en flott utsikt mot havet. Garasje og hagestue skjermer hagen mot støy fra veien som fører til stranden. Store deler av huset er holdt lavt, for å gi bakenforliggende naboer rom for utsikt. 2.etg får likevel med seg den gode utsikten, både i stue- kjøkken – og på takterrassen. Ja, slik kunne jeg gjerne bodd!

Her er et bilde fra mitt siste prosjekt. Dette er tenkt til en tomt i Lahore. Litt langt unna, men minst like spennende som et prosjekt i nabolaget. Foreløbig er dette på et skissestadie for videre prosjektering.

For øyeblikket har jeg hendene fulle med mine prosjekter, men etter jul er jeg ledig for nye oppdrag. Har du en drøm om å bygge enebolig? Eller kan det være interessant med en fasadeendring eller en hagestue? Ta kontakt!

PS: Jeg blir kjempeglad for deling hvis du føler for det! Kanskje du kjenner noen som ser etter min tjeneste?

Les mer på min nye nettside HER.

Manuela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *