En slags dose farge på soverommet og tanker rundt dette

Ny måned betyr ny utfordring inne hos NIB. Det er ikke hver måned jeg klarer å summe meg sammen til å knipse noen bilder til denne, men her kommer noe for oktober: En dose farge på soverommet. 
Nå har jeg rigget meg til foran Macen med litt Mallorcablanding på siden og Frank Ocean på øret. Et godt bloggeutgangspunkt vil jeg si. 
Jeg lurte litt på om jeg har «overdose farge» på soverommet vårt, selv om det ser svært dust ut på bildet her. Syns det er relativt nøkternt jeg. Stakkars mann, tenker du kanskje, som må sove i et rosa soverom? Men vi har det relativt romantisk til tider, han har ikke klaget enda. Great success!
Riktignok har jeg pyntet litt på nattbordet hans i dag. Det trenger ikke akkurat å kringkastes det som ligger her til vanlig. Ikke det at det er så ille altså. Men u know.

I det siste har jeg vært så flink å sy litt. Her om dagen oppdaget jeg også at ungene har oppdaget dette. Jeg sa til gutten min her om dagen: «Det blir ikke noe lørdagsgodt på deg hvis ikke du rydder rommet ditt nå.»  Så fikk jeg tilbake: «Då blir det isje någe sying på deg heller…».
Men jeg fikk bl.a. sydd noen putetrekk.

Så var jeg innom Camelias Hus her en dag da. Fant denne tøffe lysestaken. Ikke det at jeg trengte den men. Nå var lyset slukket. Tennes kun ved spesielle anledninger 😉
Jeg la ved enda et bilde til slutt, bare for å forvirre deg litt. Kanskje du finner mine «5 feil»? Hvis ikke jeg har telt helt feil da…
Hvordan er soverommet ditt da? Vil du se flere soverom med fargeklatter i, klikk HER.
Flehe bildet av dette soverommet og før-bilde finner du HER.
Ønsker deg en flott ny uke! 
Manuela

3 thoughts to “En slags dose farge på soverommet og tanker rundt dette”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *